Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Alexandru Oleinic la “Ultimul sunet”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 31 mai 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular din Republica Moldova, a participat astăzi, 31 mai, curent, la festivitatea organizată cu prilejul ultimului sunet, la Şcoala Internat din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi.

Alexandru Oleinic, a mulţumit educatorilor şi profesorilor din cadrul şcolii pentru munca deosebită pe care o practică zi de zi, ei fiind atît profesori, cît şi prieteni, părinţi, oameni apropiaţi copiilor. În acelaşi timp, i-a felicitat pe copii, dorindu-le o vacanţă plină de soare şi de surprize plăcute, iar absolvenţilor şcolii le-a dorit să devină în viaţă adevăraţi gospodari şi să-şi aleagă o profesie pe potrivă.

Liderul PPRM a dăruit şcolii un aparat de fotografiat, iar copiilor — mai multe dulciuri, menţionînd că educaţia reprezintă unul dintre cei mai importanţi factori ai dezvoltării umane, şcoala fiind principalul bastion al vieţii intelectuale, culturale şi sociale de la sate.

Copiii s-au arătat mulţumiţi de cadouri, în special de dulciurile pe care le-au primit şi au specificat că îşi doresc un viitor frumos şi o viaţă asigurată aici, în Republica Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: la investirea unui nou guvern, Parlamentul trebuie să manifeste maximă responsabilitate Seminarul de instruire a preşedinţilor organizaţiilor primare de tineret a PPRM