Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Seminarul de instruire a preşedinţilor organizaţiilor primare de tineret a PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 1 iunie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În data de 1 iunie curent, la Institutul Muncii, Organizaţia de Tineret LIDERII a desfăşurat un seminar de instruire pentru preşedinţii şi secretarii organizaţiilor primare de tineret. Seminarul a avut ca scop familiarizarea membrilor cu structura partidului.

Pe ordinea de zi au fost incluse subiecte precum: Activitatea Organizaţiei de Tineret, Prezentarea Regulamentului OT PPRM, Planificarea activităţii pe perioada de vară şi prezentarea proiectelor implementate.

Activitatea Organizaţiei de Tineret a fost prezentată de către preşedintele OT PPRM, Ian Lisnevschi, care a menţionat importanţa instruirii tinerilor in domeniu politic şi familiarizarea acestora cu întreaga echipă. Totodată s-a adus la cunoştinţa preşedinţilor şi activitatea pentru perioada de vară.

Prim vicepreşedintele OT PPRM, Maxim Brăila a prezentat regulamentul organizaţiei de tineret şi a precizat oportunităţile de care dispun membrii, participînd activ în proiectele implementate la iniţiativa Partidului Popular.

Proiectul Tu alegi Preşedintele ţării a fost prezentat de către Ella Lisnic, care a adus la cunoştinţă scopul,modalităţile de stringere a semnăturilor, problemele cu care s-au confruntat şi căile de soluţionare a acestora. Ţinem să menţionăm că echipa mobilă, timp de 5 zile, au strins mai mult de 1000 de semnături din mai multe localităţi ale republicii.

Obiectivul proiectului Grupul electronic, prezentat de Bumbu Doina, preşedintele comisiei Mass-media, a constituit îndemnarea tinerilor de a folosi instrumentele informaţionale pentru dezvoltarea imaginii Partidului Popular din Republica Moldova şi pentru a mediatiza acţiunile întreprinse de organizaţiei atît la nivel local, cît şi la nivel republican.

Iunona Grini, vicepreşedintele OT PPRM a menţionat că proiectul Seminare teritoriale va conţine cursuri de instruire a tinerilor în domeniul politic şi nu numai şi va include aşa obiecte precum Stasiologie, Drept, Comunicare cu publicul şi Marketing. Scopul acestor cursuri va fi fondarea unei echipe puternice, care va putea să colaboreze mai efectiv în partid.

Igor Rascazov a expus esenţa ultimul proiect Abiturientul, care are la bază aclimatizarea tinerilor din raioane cu mediul educaţional superior. Proiectul va fi implementat de la sfîrşitul lunii iulie- începutul lunii august, atunci cînd începe admiterea în cadrul instituţiilor de învăţămînt superior.

La finele seminarului, membrul OT PPRM, preşedintele organizaţiei colegiale, Gheorghe Matcaş a adus mulţumiri întregii familii PPRM pentru sprijinul, pe care îl oferă tinerilor activişti şi a invitat membrii prezenţi în sală la o expoziţie de picturi proprii care se va desfăşura în data de 27 aprilie la restaurantul DACIA.

Serviciul de presă a OT PPRM
Sursa: liderii.md

Alexandru Oleinic la “Ultimul sunet” Consiliul Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova s-a reunit la Chişinău