Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Continuă campania de colectare a semnăturilor “Tu alegi preşedintele ţării”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 iunie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova continuă campania de colecatre a semnăturilor pentru alegerea preşedintelui ţării prin vot direct: Tu alegi preşedintele ţării, care a fost lansată la 16 mai curent.

Prin această acţiune, PPRM răspunde unei opţiuni majoritare exprimate de cetăţeni. Trebuie să ne aminitim că aproape în toate sondajele care se fac la nivel naţional, peste 80 la sută din respondenţi se pronunţă pentru alegerea preşedintelui de întreg poporul: un preşedinte independent, responsabil şi garant al stabilităţii.

Alexandru Oleinic, liderul PPRM, a declarat: “Instabilitatea politică care persistă în ţară se datorează şi faptului că Preşedintele ţării este ales de către politicieni şi nu de popor. Sîntem convinşi, că Moldova are nevoie de un lider naţional ales direct de cătăţeni, care să fie garant real al Constituţiei.”

Astfel, în ţară au fost instalate mai multe corturi PPRM, unde zilnic se colectează semnături de la cetăţenii ţării. Oamenii care vin în aceste corturi menţionează că această campanie este una bine venită şi la timpul potrivit, acum cînd ţara trece printr-o profundă criză social economică şi politică.

Doritorii de a semna pentru alegerea preşedintelui prin vot direct de către cetăţeni, pot veni în corturile PPRM instalate în ţară, iar pentru mai multe informaţii pot apela la numărul de telefon: 022–66–73–30.

Amintim că în prima săptămînă de la demararea campaniei: Tu alegi preşedintele ţării, s-au colectat peste 15 mii de semnături din întreaga ţară.

Sursa: www.pprm.md

Consiliul Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova s-a reunit la Chişinău Campania PPRM “Tu alegi preşedintele ţării” în raioanele Teleneşti, Ungheni, Drochia şi Cantemir