Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Vizite de lucru în teritoriu

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 iunie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada lunii iunie 2013, membrii Biroului Permanent Central ai Partidului Popular din Republica Moldova, merg în vizite de lucru la Organizaţiilor Teritoriale PPRM. În cadrul acestor vizite, se organizează întîlniri cu Consiliile Politice Teritoriale, cu membrii Birourilor Permanente Teritoriale, cu preşedinţii Organizaţiilor Primare, dar şi cu alţi membri de partid.

În timpul întîlnirilor se discută situaţia social-politică din ţară, îndeplinirea planului de acţiuni al Partidului Popular, mersul campaniei de colectare a semnăturilor Tu alegi preşedintele ţării cît şi alte probleme ce ţin de activitatea internă a Organizaţiilor Primare şi Teritoriale.

Membrii Partidului Popular din Republica Modova consideră că Republica Moldova trece printr-o profundă criză social-economică şi politică, care poate izola ţara noastră de instituţiile europene şi poate adînci sărăcia. Există în rîndul oamenilor o dezamăgire accentuată faţă de actuala guvernare, iar rolul PPRM este de a readuce încrederea cetăţenilor într-o viaţă mai bună, să redăm speranţa că lucrurile se pot schimba şi la noi.

Prin campania Tu alegi preşedintele ţării, Partidul Popular a făcut primul pas spre schimbarea atît de mult aşteptată de cetăţeni, fiindcă doar un preşedinte ales de popor poate fi cu adevărat un lider naţional, garant al Consituţiei.

La finalul fiecărei întîlniri în teritoriu, membrii PPRM îşi doresc succes, menţionînd că dacă toate acţiunile vor fi coordonate în mod eficient la nivel republican şi local, se va demonstra cetăţenilor că Partidul Popular din RM este acea formaţiune capabilă să unească în jurul său toate forţele sănătoase din ţară, pe toţi acei care sînt îngrijoraţi cu adevărat de destinul ţării.

Sursa: www.pprm.md

Au loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova Corturile PPRM, în raioanele Anenii Noi, Criuleni, Sîngerei şi Ocniţa