Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Au loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 21 iunie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În urma şedinţei Consiliului Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova, Organizaţiile Teritoriale ale formaţiunii întrunesc în şedinţe Consiliile Teritoriale.

Principalele subiecte care se discută pe ordinea de zi ţin de situaţia social-politică din ţară, realizarea planului de acţiuni ale partidului, activitatea Organizaţiilor de Femei şi de Tineret Teritoriale, dar şi alte chestiuni ce ţin de activitatea internă a fiecărei Organizaţii Teritoriale în parte.

În raioanele unde deja au avut loc Consiliile Politice, atît lideii din teritoriu, cît şi membrii PPRM, au menţionat că există în rîndul oamenilor o dezamăgire accentuată faţă de actuala guvernare şi că rolul PPRM este de a se constitui ca alternativă, cu un program concret şi realist pentru a scoate ţara din criză. Este necesar ca politica să fie lăsată deoparte şi să fie promovaţi oameni noi, profesionişti, care au demonstrat că sunt buni gospodari şi care să fie cu adevărat în slujba cetăţenilor.

În cadrul şedinţelor Consiliilor Politice se trasează sarcinile Organizaţiilor Teritoriale pentru perioada imediat următoare, astfel încît să demonstrăm că sîntem o forţă bine organizată, monolită şi eficientă. O forţă care se opune demagogiei, extremismului politic de orice culoare, o forţă cu poziţie proprie, responsabilă şi echilibrată, care are soluţii în toate problemele cheie ale societăţii. În sfîrşit, o forţă capabilă să-i unească în jurul său pe toţi acei care sînt îngrijoraţi de destinul ţării şi care sînt gata să nu-şi precupeţească puterile pentru a o şansă clară de prosperare.

Sursa: www.pprm.md

Nu fi indifernet. Semnează pentru alegerea preşedintelui ţării prin vot direct! Vizite de lucru în teritoriu