Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Nu fi indifernet. Semnează pentru alegerea preşedintelui ţării prin vot direct!

|versiune pentru tipar||
PPRM / 19 iunie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

De mai bine de 20 de ani încoace, atît deciziile politice, cît şi acţiunile clasei politice din Republica Moldova sînt îndreptate împotriva statului. Mai dureros e că acest buldozer — clasa politică iresponsabilă — lucrează zi şi noapte, an după an adoptînd legi antistatale, făcînd declaraţii antistatale, constituind coaliţii antistatale, declanşînd alegeri după alegeri.

Singurii care făuresc această ţară sînt cetăţenii, oamenii simpli care muncesc, dar care nu prea au locuri de muncă, pedagogii şi medicii care îşi fac meseria cinstit, dar care sînt prost plătiţi, ţăranii care muncesc din greu, dar care nu au niciodată bani, tinerii care învaţă o profesie, dar care trăiesc cu teama că nu vor găsi de lucru, tot mai mult plecînd din tară şi lăsînd-o fără viitor.

Criza politică din ultimii patru ani demonstrează că Moldova are nevoie de un lider naţional, independent şi garant al Constituţiei! Ţara are nevoie de un preşedinte ales de popor. De aceea, Partidul Popular din Republica Moldova, cheamă cetăţenii acestei ţări să semneze pentru modificarea Constituţiei, astfel încît preşedintele ţării să fie ales direct de popor şi nu de clasa politică.

La 16 mai curent, Partidul Popular din Republica Moldova, a lansat campania de colectare a semnăturilor pentru alegerea preşedintelui ţării prin vot direct: Tu alegi preşedintele ţării.

Mircea Sofronii, chirurg: “Sînt convins, că un preşedinte ales de popor s-ar afla în afara jocurilor politice, în afara războielor politice şi ar garanta stabilitatea în ţară.”

Nicolae Cibotaru, fermier: “Poporul trebuie să aleagă preşedintele ţării, pentru că poporul este talpa ţării. Dacă deputaţii nu ne dau acest drept, înseamnă că deputaţii se tem de popor.”

Ion Grosu, actor: “Cel mai lung, dar şi mai prost spectacol pe care l-am văzut în viaţa mea a fost acea lungă perioadă de vreme în care deputaţii se chinuiau să aleagă Preşedintele ţării. Un spectacol de rîs, dar în acelaşi timp şi destul de trist.”

Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular: “Instabilitatea politică care persistă în ţară se datorează şi faptului că Preşedintele ţării este ales de către politicieni şi nu de popor. Sîntem convinşi, că Moldova are nevoie de un lider naţional ales direct de cătăţeni”.

Doritorii de a semna pentru alegerea preşedintelui prin vot direct de către cetăţeni, pot veni în corturile PPRM instalate în ţară. De asemenea, cetăţenii pot semna în listele întocmite de grupurile mobile ale PPRM care se deplasează în majoritatea localităţilor ţării. Alte informaţii la numărul de telefon: 022–66–73–30.

Să ne alegem singuri viitorul!!!

Sursa: www.pprm.md

În Dubăsari se vor sărbători 10 ani de scindare a raionului Au loc şedinţele Consiliilor Politice în cadrul Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova