Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc şedinţa lărgită a Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 10 iulie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova şi-a reunit la Chişinău membrii Biroului Permanent Central al formaţiunii, fiind invitaţi la şedinţă şi preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale ai PPRM.

Au fost supuse dezbaterilor subiectele ce ţin de activitatea Organizaţiilor Teritoriale privind primirea în partid şi crearea organizaţiilor primare, precum şi subiectul cu privire la modul de organizare a procesului de colectare a semnăturilor privind alegerea directă a preşedintelui ţării.

Participanţii la şedinţă au făcut o analiză a activităţii Organizaţiilor Teritoriale în prima jumătate a anului 2013, menţionînd atît succesele obţinute, cît şi insucesele. Totodată, s-au trasat obiectivele şi sarcinile care necesită implementare pînă la sfîrşitul acestui an.

În acest context, Biroul Permanent Central al PPRM, a menţionat activismul politic şi organizatoric al mai multor preşedinţi ai Organizaţiilor Teritoriale, atenţionînd totodată, asupra necesităţii activizării procesului de consolidare organizatorică şi numerică a partidului, de crearea a structurilor de partid în toate localităţile ţării şi de activizare a procesului de colectare a semnăturilor pentru realizarea iniţiativei PPRM privind alegerea directă de către popor a Preşedintelui Republicii Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Echipa mobilă a Partidului Popular din Republica Moldova a ajuns la Vadul lui Vodă, Truşeni şi Durleşti Protest la Orhei, organizat de Partidul Popular din Republica Moldova