Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPRM au cerut Guvernului să întoarcă Banca poporului

|versiune pentru tipar||
PPRM / 11 septembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a organizat în faţa Guvernului RM, un flash mob cu genericul Întorceţi Banca Poporului! Astfel, tinerii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de acţiunile Guvernului Republicii Moldova, ceea ce ţine de Banca de Economii şi Aeroportul Chişinău. Tinerii PPRM consideră că neparticiparea la emisia suplimentară de acţiuni în capitalul Băncii de Economii şi încercările de a concesiona Aeroportul Internaţional Chişinău aduc grave prejudicii statului şi cetăţenilor ţării.

Participanţii la acţiune, le-au oferit deputaţilor un borcan în care au colectat monede, cerînd în schimbul acestuia să întoarcă Banca poporului. Totodată, ei au scandat lozinci: Moldova nu se vinde! şi Habarovsk, capitala aeriana a Moldovei!

Amintim că ieri, 10.09.2013, Partidul Popular din Republica Moldova a solicitate Preşedintelui Nicolae Timofti, convocarea de urgenţă a Consiliului Suprem de Securitate, iar Procurorului General i-a solicitat să se autosesizeze şi să depună examinarea legalităţii acţiunilor întreprinse de către Guvern în procesul de concesionare a Aeroportului Chişinău şi în procesul de cedare a pachetului majoritar de acţiuni la Banca de Economii a Republicii Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular din Republica Moldova solicită Preşedintelui Nicolae Timofti convocarea de urgenţă a Consiliului Suprem de Securitate Alexandru OLEINIC: Guvernarea îşi împarte averea agonisită de popor timp de zeci de ani