Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

La Orhei a avut loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 25 septembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova, a organizat la Orhei Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale PPRM din acest raion. La eveniment a fost prezent Valeriu Cosarciuc, copreşedinte al Partidului Popular, dar şi mai mulţi mebri ai BirouluiPremanent Central al formaţiunii.

Membrii PPRM, aflaţi în sală, au dat apreciere acţiunilor întreprinse de partid atît pe parcursul anului precedent, cît şi pe parcursul anului 2013, menţionînd că activismul formaţiunii şi încrederea oamenilor, sînt factori importnaţi pentru succesul echipei.

Fiind votat în unanimitate, Victor Andriţchi, a devenit preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Orhei a Partidului Popular, fapt care i-a dat curaj să mobilizeze locuitorii din Orhei şi să creeze o echipă puternică, cu oameni gospodari.

Totodată, Valeriu Cosarciuc a specificat că echipa de la Orhei trebuie să-şi unească eforturile pentru a se consolida şi pentru a-şi aduce aportul la rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii din acest raion. Astfel vor cîştiga încrederea oamenilor şi vor promova o imagine pozitivă a întregii echipe a Partidului Popular din Republica Moldova.

Crearea unei noi Organizaţii Teritoriale, demonstrează că cetăţenii ţării, s-au dezamăgit în forţele democratice aflate la guvernare, în care au investit speranţă şi caută o altrenativă în care are putea avea încredere şi care s-ar dovedi capabilă să le apere intersele, al cărei program ar putea scoate ţara din criză şi ei speră că Partidul Popular va deveni această alternativă.

Sursa: www.pprm.md

OT PPRM sect. Centru colectează semnături Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova