Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

OT PPRM sect. Centru colectează semnături

|versiune pentru tipar||
PPRM / 21 septembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 20–21 septembrie, Organizaţia de Tineret din sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova a iesit cu acţiunea de colectare a semnaturilor privind alegerea Preşedintelui prin vot direct de către cetăţeni. Tinerii s-au deplasat de la sediul partidului spre Parcul Catedralei şi Parcul Ştefan cel Mare. Oamenii s-au dovedit a fi receptivi la iniţiativă lansată de PPRM semnalizînd că tinerii au fost bine pregătiti.

Presedintele Organizaţiei de Tineret sect. Centru, Braguţa Tatiana a declarat că acţiunea s-a desfăşurat, ca deobicei, în mod paşnic, şi a avut succes în privinţa semnăturilor. Noi, împreună cu Organizaţia de Tineret am colectat sute de semnături. Cel mai mult au semnat tinerii. De aici rezultă că anume această categorie de personae nu este indiferentă de viitorul ţării. Noi vom merge înainte şi vom face tot posibilul întru schimbarea situaţiei social-politice.

Vicepreşedintele OT PPRM sect. Centru, Vitic Gabriela a specificat că această initiativă cu privire la modificarea legii în vederea alegerii preşedintelui prin vot direct este una benefică pentru Republica Moldova. Cetăţenii statului nostrum merită să-şi aleagă personal conducerea. Noi tinerii, vrem un preşedinte ales de întreg poporul.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular, Lisnevschi Ian, a venit doar cu cuvinte de laudă la adresa membrilor OT sect. Centru, declarînd că anume tinerii sunt acei care pot cu adevărat înfăptui schimbarea spre bine pentru noi toţi. Doar prin unitate vom putea reuşi să influienţăm anumite politici în favoarea noastră.

Eu am salutat initiativa tinerilor din sectorul Centru al capitalei. Nu s-am-am aşteptat la un asemenea activism civic şi dorinţă de a face politică în rîndurile tinerilor din RM. Sunt convins că anume tinerii din Partidul Popular vor aduce schimbarea spre bine!

Sursa: liderii.md

Seminar de instruire a liceenilor populari La Orhei a avut loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale PPRM