Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Seminar de instruire a liceenilor populari

|versiune pentru tipar||
PPRM / 21 septembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

La 21 septembrie curent a avut loc Seminarul de instruie a liceenilor din rn.Ialoveni. Ca tematici abordate au fost Imaginea unui tînăr politic, Istoria Partidului Popular din Republica Moldova, Scopul creării Organizaţiei de liceeni, Consideraţii generale privind drepturile şi obligaţiile membrului organizaţiei de liceeni, Prezentarea Regulamentului OL.

Seminarul a fost moderat de către Braila Maxim — Prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular.

Lisnevschi Ian, Braila Maxim şi Badan Victor au dat dovadă de profesionalism şi competenţa necesară instruirii tinerilor. Lisnevschi Ian — Preşedintele Organizaţiei de Tineret a vorbit despre premisele creării Partidului Popular şi activitatea de lucru în echipă. Braila Maxim a coordonat secţiunea “Drept” din cadrul seminarului, iniţiind tinerii în materia juridică. Badan Victor a explicat cum şi în ce mod se formează imaginea unui lider politic şi care sunt principalele aspecte referitoare la acest capitol.

Seminarul a durat circa 3 ore în care tinerii au demonstrat activismul şi dorinţă sa de a se implica în activitatea Organizaţiei de liceeni.

Sursa: liderii.md

Proiect: Şcoala-la control! OT PPRM sect. Centru colectează semnături