Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tete-a-tete cu Alexandru Oleinic

|versiune pentru tipar||
PPRM / 3 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au organizat o întîlnire tete-a-tete cu liderul formaţiunii, Alexandru Oleinic. Întîlnirea a avut loc într-o ambianţă prietenoasă, fiecare dintre cei prezenţi avînd posibilitatea să adreseze întrebări politicianului.

Alexandru Oleinic le-a povestiti tinerilor cum s-a lansat în politică şi care a fost activitatea domniei sale pe acest segment pe parcursul anilor, dar nu a uitat să amintească şi despre anii de studenţie sau de acel început de activitate profesională la uzina Monolit din Soroca.

Şi dacă despre Alexandru Oleinic ca politician, tinerii cunoşteau mai multe, atunci despre viaţa personală — mai puţin. De aceea au urmat întrebări despre familie, despre oamenii dragi şi despre casa părintească. Cei prezenţi au rămas chiar surprinşi de sinceritatea cu care a răspuns Alexandru Oleinic la aceste întrebări, uneori chiar fiind destul de emoţionat. El a menţionat că pentru fiecare om prioritatea în viaţă trebuie să rămînă familia, iar toate realizările depind de susţinerea oamenilor dragi.

Alexandru Oleinic nu a ezitat să povestească şi despre şotiile pe care le făcea în timpul copilăriei, dar mai ales a accentuat că pe timpul cînd el era copil, şcoala şi rezultatele bune la învăţătură erau o prioritate pentru fiecare familie şi acest lucru trebuie să rămînă prioritate pentru toate generaţiile.

Întîlnirea a luat sfîrşit cu o “reprizpă” de sfaturi pe care Alexandru Oleinic le are atît pentru tinerii PPRM, cît şi pentru toţi tinerii din Republica Moldova. Liderul PPRM nu ezită să repete că doar prin muncă poţi obţine rezultate frumoase, iar tinerii din ţara noastră nu trebuie să-ţi piardă speranţa într-un viitor mai frumos. “Trebuie să muncim împreună, pentru a construi acest viitor”, a spus Alexandru Oleinic în cadrul şedinţei “Tete-a-tete”.

Sursa: www.pprm.md

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Oamenilor în Etate Dragi profesori