Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Oamenilor în Etate

|versiune pentru tipar||
PPRM / 1 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

De Ziua Mondială a Persoanelor în Etate, Partidul Popular din Republica Moldova îşi exprimă profunda recunoştinţă faţă de toţi cei care ne luminează prezentul cu înţelepciunea, cu dăruirea şi răbdarea lor.

Ţara noastră are nevoie de experienţa şi înţelepciunea Dumneavoastră, scumpii noştri părinţi şi bunei, aşa cum Duneavoastră aveţi nevoie de noi, cei pe care i-aţi educat şi promovat pentru a vă asigura o viaţă decentă pe deplin meritată. Cu părere de rău, lucrurile stau mai prost decît sînt aşteptările.

Şi totuşi vrem să Vă asigurăm că schimbările demult aşteptate şi bine meritate nu vor întîrzia. Vă rugăm să păstraţi optimismul şi să aveţi încrede în viitorul acestei ţări, în ciuda problemelor atît de grave apărute în ultimii ani în calea Dumneavoastră.

Cu adîncă plecăciune, vă dorim multă sănătate, să nu rămîneţi singuri niciodată şi să trăiţi în pace mulţi, mulţi ani.

Cu profund respect,

Alexandru Oleinic,
Liderul Partidului Popular din Republica Moldova

De Ziua Mondială a Oamenilor în Etate, Partidul Popular a dăruit flori

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a dăruit astăzi flori celor care au ajuns în toamna vieţii. De Ziua Mondială a Persoanelor în Etate, tinerii PPRM au mers în toate sectoarele oraşului Chişinău şi au dăruti un zîmbet părinţilor şi buneilor noştri.

Ian Lisnevschi, preşedintele Organizaţiei de Tineret PPRM, a menţionat că această acţiune vine din suflet, iar cu buchetele de flori dăruite, tinerii doresc să-şi exprime tot respectul şi dragostea faţă de cei care ne luminează prezentul cu înţelepciunea, cu dăruirea şi răbdarea lor. Astfel de lucruri nu trebuie să se întîmple doar într-o zi specială, în care marcăm ziua lor, ci în fiecare zi. Generaţia tînără trebuie să depună eforturi pentru a face viaţa persoanelor în etate mai bună şi mai uşoară, pentru a readuce zîmbetul pe faţa lor umbrită de griji şi de nevoi. Nu trebuie să uităm că astăzi noi trăim datorită lor, iar mîine noi înşine vom avea nevoie de spriginul celor care ne vor urma.

Bătrîneii care au primit flori din partea tinerilor PPRM au rămas profund emoţionaţi de acest gest, iar unora chiar le-au sclipit lacrimi în ochi. Ei au mulţumit tinerilor, specificînd că este foarte plăcut cînd cineva îţi acordă atenţie şi îţi dovedeşte că încă mai eşti util.

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular a adus sinecre felicitări tuturor persoanelor în etate, mulţumindu-le pentru răbdare şi dorindu-le mulţi ani înainte alături de cei dragi.

Sursa: www.pprm.md

Proiectul “Legea şi PPRM — o putere unică” continuă Tete-a-tete cu Alexandru Oleinic