Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Proiectul “Legea şi PPRM — o putere unică” continuă

|versiune pentru tipar||
PPRM / 30 septembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Proiectul “Legea şi PPRM — o putere unică”, lansat de Partidul Popular din Republica Moldova în decembrie 2012, ia amploare. Un grup de jurişti, susţinuţi de formaţiune, se deplasează în centrele raionale, dar şi în localităţile rurale din ţară şi oferă consultaţii juridice gratuite tuturor cetăţenilor care au nevoie de acestea.

Cetăţenii care s-au întîlnit cu experţii şi-au exprimat mulţumirea pentru astfel de acţiuni, menţionînd că problemele majore în societate încep de la necunoaşterea legilor şi imposibilitatea cetăţenilor de a apela la ajutorul specialiştilor.

Ţinînd cont de faptul că preţurile pentru o consultaţie juridică sînt destul de înalte, nu toţi oamenii au posibilitatea să apeleze la serviciile unui jurist. Pornind de la aceste considerente, echipa de jurişti a PPRM s-a deplasat în mai mult de 30 localităţi din întreaga ţară şi a ajutat peste 150 de persoane.

Echipa de jurişti îşi va continua drumul prin ţară, dar totodată, persoanele care au nevoie de o consultaţie juridică gratuită, pot adresa întrebări la sediile PPRM din raioanele ţării sau la numărul de telefon 067443443.

Sursa: www.pprm.md

Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Oamenilor în Etate