Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Suntem alături de Voi: Tinerii PPRM în ajutor la bătrînii din sate

|versiune pentru tipar||
PPRM / 18 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Studenţi a PPRM a participat în cadrul proiectului “Suntem alături de voi” şi au vizitat o bunică din oraşul Străşeni cu scopul de a o ajuta cu pregătirile de iarnă. Băieţii au tăiat lemnele, au săpat grădina, au mutat obiecte grele. Fetele au măturat frunzele din curtea casei şi au pregătit bucate pentru bunica.

Igor Rascazov, participant la proiect, a menţionat că această acţiune vine din dorinţa şi din sufletul tinerilor PPRM, care nu sînt indiferenţi cum trăiesc bătrîneii din satele Republicii, care au rămas singuri şi sînt uitaţi de toţi. Este ruşinos că politicienii îşi aduc aminte de aceşti cetăţeni doar în timpul campaniie electorale, cînd au nevoie de votul lor, după care sînt uitaţi cu desăvîrşire. Tinerii PPRM, prin această acţiune, vor să aducă un exemplu frumos pentru toţi cetăţeniin ţării.

În acelaşi context, Iunona Grini a specificat: “Este bine să te comporţi cu ceilalţi aşa, cum ai vrea să se compotre cu tine. Cîndva şi noi vom îmbătrîni şi vom avea o mare bucurie dacă cineva va veni să ne ajutei”.

Gabriela Vitic şi Andrei Tihii au menţionat că pe parcurs vor să se mai împlice în asemenea acţiuni. Ei consideră că dacă oamenii ar fi mai buni unii cu ceilalţi, ar exista mai mult respect şi afecţiune, atunci şi ţara în care trăim ne va părea un loc mai bun.

Aceasta nu este prima data cînd Organizaţia de Studenţi a PPRM ajută bătrînii. Anterior ei au fost la Anenii Noi, în satul Calfa cu acelaş gînd bun.

Sursa: www.pprm.md

“Gazeta Poporului” — la primul număr Liderul PPRM la o întîlnire cu activul Organizaţiei de Femei