Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Campania PPRM “Un dar naşte un zîmbet” la a V-a ediţie

|versiune pentru tipar||
PPRM / 18 noiembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Jucării, hăinuţe, mesaje şi multe zîmbete au fost aduse în dar de oameni cu suflet mare, pentru cei mai trişti ca noi. Organizaţia de Tineret a Partidului Popular a dat startul unei noi ediţii a Campaniei Umanitare “Un dar naşte un zîmbet” în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet.

Duminică, 17 noiembrie curent, tinerii PPRM au organizat un mic concert pentru a crea atmosferă de sărbătoare. Copiii au primit baloane, iar doritorii au fost coloraţi. Indiferenţi nu au rămas nici trecătorii. Aceştia au avut ocazia să transmită un mesaj copiilor de la internat. Un grup de turişti italieni au susţinut ideea şi chiar au dansat o horă alături de membrii Organizaţiei PPRM.

În scurt timp, cutia cu cadouri a fost arhiplină, iar numărul doritorilor de a aduce zimbetul pe faţa celor mai nevoiaşi a crescut considerabil.

Ian Lisnevschi, Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a remarcat că de fiecare dată campania în cauză e susţinută de un număr mai mare de cetăţeni, copiii de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chişinău se simt mai siguri pe ei, iar gîndul că nu sunt singuri îi face mai puternici.

Reamintim că Campania Umanitară Un dar naşte un zîmbet se află la cea de a 5-a ediţie. Cortul umanitar va fi amplasat în fiecare duminică între orele 1200 şi 1400, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Iar în ajunul sărbătorilor de iarnă toate fondurile colectate vor fi aduse în dar copiilor de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chişinău, în cadrul unui concert de caritate.

Sursa: www.pprm.md

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului Primul seminar pentru Guvernul Tinerilor Partidului Popular din Republica Moldova