Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc Consiliul Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Conform Hotărîrii Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova, la 7 decembrie curent, a fost convocat Consiliul Politic Naţional al formaţiunii.

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost incluse două subiecte, ce ţin de modul de realizare a Planului de acţiuni pentru anul 2013 şi sarcinile PPRM pentru etapa următoare, plus unele chestiuni organizatorice de ordin intern.

Astfel, în raportul prezentat, Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular, a menţionat că făcînd o restrospectivă a parcursului nostru în aceste 10 luni, putem spune că, datorită eforturilor activului de partid din teritoriu, colegilor din centru, membrilor Consiliului Politic Naţional, majoritatea obiectivelor stabilite şi asumate au fost îndeplinite.

Eforturile noastre, a spus Alexandru Oleinic, au fost concentrate asupra apropierii noastre faţă de alegător, prin desfăşurarea mai multor acţiuni atît la nivel local, cît şi central.

Este clar, a fost un an anevoios pentru noi, pentru realizarea sarcinilor preconizate, dar noi am demonstart că sîntem capabili, ca într-un timp foarte scurt, să ne mobilizăm şi să demonstrăm tuturor, că angaamentul şi ambiţia noastră de a deveni o forţă cu adevărat populară, capabilă să devină o alternativă actualei guvernări, zi cu zi se materializează.

În aceeaşi ordine de idei, Valeriu Cosarciuc, Copreşedintele PPRM a specificat că Anul 2014 este unul foarte responsabil pentru noi şi echipa PPRM îşi propune să facă mult mai mult decît în 2013, deoarece avem potenţial şi ne dorim cu adevărat o schimbare. “Noi trebuie să le spunem oamenilor că sîntem mai buni şi trebuie să demonstrăm prin lucruri concerte că aceasta este adevărat,” a declarat Valeriu Cosarciuc.

În discursul său, Vasile Guţu, Copreşedintele Partidului Popular, a menţionat că “echipa PPRM a făcut lucruri mari într-un timp relativ scurt, dar pentru a obţine succesul trebuie să continuăm această muncă zi de zi, să ne promovăm echipa şi să demonstrăm că sîntem puternici.”

Mai mulţi membri ai Consiliului Politic, în discursurile lor, au apreciat rezultatele obţinute în anul 2013, menţionînd totodată că anul 2014 este foarte important pentru echipa Partidului Popular — un an în care trebuie să fim mai aproape de cetăţeni şi prin acţiuni concrete să le cîştigăm încrederea. Noi trebuie să ne identificăm ca o forţă căreia îi pasă de cetăţenii acestei ţări, cunoaştem problemele lor şi avem soluţiile pentru rezolvare.

În încheiere, Alexandru Oleinic a mulţumit întregii echipe pentru implcare, menţionînd că ne aşteaptă o muncă enormă dar mult depinde de fiecare din noi, de conştientizarea importanţei muncii pe care o avem de depus.

“Dacă ne vom organiza şi mobiliza cum trebuie — succesul va veni inevitabil,” a concluzionat liderul Partidului Popular.

Sursa: www.pprm.md

Biroul Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a hotărît convocarea Consiliului Politic Naţional Alexandru Oleinic: Amînarea reformei de descentralizare a puterii locale este o decizie pur electorală