Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Preşedinţii şi Secretarii Organizaţiilor Teritoriale PPRM s-au întrunit în şedinţe de lucru

|versiune pentru tipar||
PPRM / 27 ianuarie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

La începutul unui nou an de activitate, Partidul Popular din Republica Moldova a organizat două şedinţe zonale de lucru cu Preşedinţii şi Secretarii Organizaţiilor Teritoriale ai formaţiunii.

Astfel, prima şedinţă a fost organizată la Bălţi, unde au participat raioanele din nordul ţării, iar cea de-a doua a avut loc la Chişinău, fiind invitaţi reprezentanţii raioanelor din centrul şi sudul Moldovei.

Pe ordinea de zi, s-au discutat două subiecte primordiale, care ţin de mersul adunărilor generale în Organizaţiile Primare de partid şi pregătirea către desfăşurarea Conferinţelor raionale, iar la întrebarea a doua s-a discutat proiectul Planului de acţiuni PPRM pentru anul 2014, care va fi aprobat în cadrul Consiliului Politic Naţional.

Participanţii la seminare au apreciat în mod pozitiv acţiunile care au avut loc în 2013, specificînd că în cadrul adunărilor Organizaţiilor Primare, membrii PPRM din localităţile rurale sînt activi şi cu iniţiative pentru anul 2014. Totodată, în cadrul întîlnirilor cu echipele din teritoriu, se discută despre activităţile ce urmează a fi implementate în acest an, care au drept scop consolidarea echipei şi mobilizarea membrilor de partid.

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale PPRM au subliniat importanţa anului 2014 pentru echipa Partidului Popular — un an în care trebuie să fim aproape de cetăţeni şi prin acţiuni concrete să le cîştigăm încrederea. Noi trebuie să ne identificăm ca o forţă căreia îi pasă de cetăţenii acestei ţări, cunoaştem problemele lor şi avem soluţiile pentru rezolvare.

Conducerea Partidului Popular, prezentă la ambele seminare, a mulţumit întregii echipe pentru implicare, menţionînd că ne aşteaptă o muncă enormă dar mult depinde de fiecare din noi, de conştientizarea importanţei muncii pe care o avem de depus.

“Dacă ne vom organiza şi mobiliza cum trebuie — succesul va veni inevitabil,” a concluzionat Alexandru Oleinic, liderul Partidului Popular.

Sursa: www.pprm.md

PPRM optează pentru un nou model de dezvoltare a Republicii Moldova A avut loc prima şedinţă a Biroului Permanent Central PPRM din 2014