Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A fost constituită Organizaţia de Fermieri a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 5 aprilie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a organizat la 5 aprilie curent Conferinţa de constituire a Organizaţiei de Fermieri din cadrul formaţiunii.

Scopul acestui eveniment a fost unirea fermierilor din ţară, producătorilor mici şi oamenilor de la sate în jurul unor scopuri comune prin care se doreşte bunăstarea cetăţenilor.

Partidul Popular consideră că agricultura este motorul economiei Moldovei. Prin constituirea Organizaţiei de Fermeiri, PPRM îşi reconfirmă opţiunea pentru dezvoltarea acestui domeniu şi pentru sprijinirea prin toate mijloacele a oamenilor din mediul rural.

Partidul Popular din Republica Moldova este formaţiunea care nu doar promite, dar ajută ţăranii, prin acţiuni concrete, să prospere, să-şi deschidă o afacere şi să aibă posibilitatea de a obţine un venit stabil pentru sine şi pentru familia sa.

Organizaţia Fermierilor are structuri în toate localităţile din Republica Moldova şi vine cu un nou model de abordare a tot ce înseamnă agricultură. Acesta nu se va limita doar la critici, ci va avea formulate şi va implementa soluţii concrete pentru fiecare problemă identificată. Fermierii Moldovei pot conta pe suportul direct şi imediat al Organizaţiei de Fermieri a PPRM.

Formaţiunea şi-a expus de nenumărate ori părerea faţă de dezvoltarea acestui domeniu şi faţă de oamenii care muncesc în acest sector şi consideră în continuare că agricultura trebuie să devină ramura primordială a ţării noastre şi să se întreprindă toate măsurile pentru redresarea ei.

Serviciul de presă al PPRM
Sursa: www.pprm.md

La Floreşti s-au produs încălcări de ordin financiar în realizarea proiectului de asigurare cu apă potabilă a populaţiei Tinerii PPRM au cerut aurotităţilor adevărul despre 7 aprilie