Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPRM au cerut aurotităţilor adevărul despre 7 aprilie

|versiune pentru tipar||
PPRM / 7 aprilie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova, au organizat la 6 aprilie current un flash mob în scuarul europei, prin care au cerut adevărul despre evenimentele din 7 aprilie.

Toate partidele politice care se află în prezent la guvernare, au promis adevărul despre acea zi, în care tinerii din această ţară au fost umiliţi şi maltrataţi. Nici unul dintre acestea partide însă nu s-a ţinut de cuvînt, iar promisiunile au fost o simplă lozincă electorală. Nu au fost pedepsiţi cei implicaţi în arestările tinerilor şi nici organizatorii devastării clădirilor Parlamentului şi Preşidenţiei.

Astfel, Ian Lisnevschi, preşedintele Organizaţiei de Tineret PPRM, în frunte cu întreaga echipă a Partidului Popular au făcut apel către toate partidele politice şi către organele de drept din ţară, ca acestea să facă lumină în dosarele de la 7 aprilie.

Mai mulţi tineri prezenţi la aveniment, au declarat că la 7 aprilie s-au aflat şi ei în stradă, dar au venit să protesteze paşnic, pentru un viitor mai bun în această ţară, însă acei provocatori care au început devastările şi din vina cărora tinerii au fost speriaţi şi maltrataţi nu au fost pedepsiţi nici pînă astăzi. De aceea ei îşi doresc ca aceşti oameni să răspundă în faţa legii pentru ceea ce au făcut.

Totodată, tinerii PPRM au mers într-un marş pînă la Preşedinţie, unde au încleiat pe gardul care înconjoară instituţia, fotografii cu imagini din acea zi, pentru a aminti tuturor trecătorilor, dar în primul rind autorităţilor, că acel eveniment nu trebuie dat uitării şi întreaga ţară aşteaptă adevărul.

Sursa: www.pprm.md

A fost constituită Organizaţia de Fermieri a Partidului Popular din Republica Moldova PPRM este unicul partid care a înfiinţat o Organizaţie dedicată fermierilor