Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

De la gospodarii PPRM pentru gospodarii din Ungheni

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 iunie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Încă un proiect De la gospodari pentru gospodari a fost implementat în raionul Ungheni. De această dată, donaţiile membrilor Partidului Popular au fost îndreptate în satul Pîrliţa, unde s-a construit o staţie de autobuse. La deschiderea proiectului, în localitate au fost prezenţi membri ai Biroului Permanent Central şi conducerea raională a formaţiunii, care au menţionat că astfel de proiecte sociale vor fi implementate în toate localităţile unde este necesar.

Localnicii au apreciat gestul echipei PPRM, specificînd că astăzi pentru cetăţeni este important să vadă rezultate şi nu doar promisiuni goale, de care s-au săturat deja.

Amintim că proiectul De la gospodari pentru gospodari a fost lansat de Partidul Popular din Republica Moldova cu scopul de a implementa acţiuni sociale în localităţile rurale din ţară şi de a demonstra că formaţiunea reprezintă o echipă credibilă, iar toate acţiunile se bazează mai întîi pe fapte reale.

Sursa: www.pprm.md

Echipa PPRM a sărbătorit ultimul sunet împreună cu copiii de la internatul din Bulboaca Alexandru Oleinic: Pentru atragerea remitenţelor în economia Republicii Moldova, statul trebuie să garanteze depozitele bancare