Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Membri şi simpatizanţi PPRM la întîlniri cu conducerea partidului

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 iunie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Valeriu Cosarciuc, Prim-Vicepreşedintele Partidului Popular din Republica Moldova s-a întîlnit în cadrul unei vizite de lucru, cu membrii şi simpatizanţii formaţiunii din două localităţi ale raionului Ialoveni. În cadrul dicuţiei au fost analizate rezultatele Congresului III, care s-a desfăşurat în luna mai curent şi realizările pe care le-a înregistrat pînă acum formaţiunea. Mai mulţi membri ai PPRM s-au pronunţat asupra necesităţii de a fi cît mai uniţi. Doar o forţă bine consolidată este capabilă să mobilizeze cetăţenii, să materializeze angajamentele schiţate în program. Perioada preelectorală este timpul în are sîntem datori să demonstrăm tuturor ca avem capacităţi suficiente şi că orice sarcină este pe puterile noastre.

Totodată, Valeriu Cosarciuc a menţionat că Partidul Popular va pleda cu consecvenţă pentru O NOUĂ MOLDOVĂ, o ţară în care cetăţenii să se simtă protejaţi şi să nu se vadă obligaţi să plece peste hotare.

În acelaşi context, s-a discutat şi despre planul de acţiuni în perioada imediat următoare, acţiuni care trebuie să ne identifice ca o forţă capabilă de a guverna ţara şi de a aduce schimbarea atît de mult aşteptată de cetăţenii ţării. Membrii prezenţi la întîlnire şi-au exprimat încrederea în conducere, declarîndu-se deschişi şi optimişti pentru a acţiona în numele succesului comun.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova