Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 19 iunie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Zilele acestea, locuitorii oraşului Chişinău, au avut parte de o nouă surpriză din partea autorităţilor — majorarea de două ori a impozitului pe imobil. Pentru cetăţenii, care locuiesc în apartamente modeste, achită facturi exagerate şi care primesc un salariu sau o pensie sub valoarea necesităţilor unei vieţi decente — în loc de majorarea salariului şi pensiei — guvernarea le majorează impozitele.

PPRM califică şi această decizie a guvernării ca una antipopulară şi antisocială, care are la bază un singur scop de a acoperi găurele imense din bugetul de stat şi cele locale.

PPRM condamnă metodele aplicate de actuala guvernare, prin care, costurile eşecurilor guvernării sunt puse pe seama cetăţenilor. Ceea ce ne demonstrează o dată în plus că actuala guvernare doar a mimat grija faţă de cetăţeni şi de redresare a economiei ţării noastre. Iar declaraţiile triumfaliste despre succesele guvernării, care ascund starea reală din viaţa social-economică, urmăresc un singur scop de a se menţine cu orice scop la putere.

PPRM solicită actualei guvernări să se abţină de la adoptarea deciziilor antipopulare, care aduc cetăţenii noştri sub limita sărăciei şi să revadă măsurile adoptate în defavoarea celor care muncesc şi achită impozitele acasă, contribuind la formarea veniturilor bugetului public naţional. În acest context, considerăm necesar ţi oportun, ca guvernarea, în mod obligatoriu, să consulte în prealabil societatea civilă, instituţiile vizate să apere drepturile cetăţenilor, orice decizie cu impact direct asupra veniturilor cetăţenilor şi a calităţii vieţii.

Sursa: www.pprm.md

Membri şi simpatizanţi PPRM la întîlniri cu conducerea partidului Încă un agricultor a fost ajutat de Partidul Popular din Republica Moldova