Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc şedinţa Consiliului Naţional al Organizaţiei de Femei PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 22 septembrie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Membrii Consiliului Naţional al Organizaţiei de Femei PPRM s-au întrunit într-o şedinţă, în cadrul căreia s-au cooptat noi membri, s-a discutat despre succesele Organizaţiei de Femei şi s-au înaintat candidaţii la funcţia de deputat în Parlament.

Alexandru Oleinic, preşedintele Partidului Popular, a menţionat de mai multe ori rolul major pe care îl are femeia în politică şi în organele de conducere. Echipa Partidului Popular mizează foarte mult pe susţinerea femeilor în campania electorală, ele fiind prezente în listele de agitatori, în lista candidaţilor la deputaţi în Parlament şi în organele supreme de conducere a formaţiunii. Toţi împreună, unindu-ne eforturile şi promovînd intens Programul Pentru o nouă Moldovă, vom convinge cetăţănii că echipa noastră reprezintă interesele întregii societăţi, reprezintă interesele agricultorilor, interesele ţăranilor, ale profesorilor, medicilor, oamenilor din afaceri, interesele tuturor celor care îşi doresc o schimbare reală în ţara noastră. Tot de ce avem nevoie este curajul şi încrederea în calea pe care am pornit, a concluzionat Alexandru Oleinic.

Nina Talmaci, vicepreşedintele Organizaţiei de Femei PPRM şi-a exprimat încrederea în activitatea tuturor femeilor Partidului Popular pentru atingerea scopului formaţiunii — promovarea unei imagini credibile în societate, accederea în Parlament şi schimbarea lucrurilor spre bine. Toate obiectivele pe care ni le-am propus sînt necesare cetăţenilor ţării şi, cel mai important, îndeplinirea lor este pe deplin reală. Avem nevoie doar de încredere în forţele proprii.

După şedinţa Consiliului, preşedinţii Organzaţiilor Teritoriale de Femei PPRM au participat la un seminar de instruire la tema: rolul şi locul femei în societatea contemporană.

Participantele la seminar au rămas mulţumite de o astfel de şcolarizare în cadrul căreia au aflat lucruri intresante despre calităţile unui lider, dezvoltarea abilităţilor de autoreglare emoţională, specificul integrării socio-profesionale a femeii în societatea din Republica Moldova etc.

Sursa: www.pprm.md

Tinerii PPRM au cerut din nou guvernanţilor, să întoarcă Banca de Economii, poporului PPRM insistă pentru alegerea preşedintelui prin vot direct dar acuză făţărnicia iniţiatorilor unui referendum