Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM votează un Preşedinte al poporului. Partidul Popular votează Maia Sandu

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 noiembrie 2016
Partidul Popular din Republica Moldova

Campania electorală pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova care este în plină desfăşurare şi martori ai căreia suntem, ne impune foarte insistent să conştientizăm că în ziua de 13 noiembrie votul fiecăruia din noi contează mai mult ca niciodată. La 13 noiembrie POPORUL, nu deputaţii din Parlament, va decide prin vot direct cine va fi Preşedintele Republicii Moldova. POPORUL va decide viitorul ţării noastre.

Conştientizînd importanţa votului pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi democratizarea societăţii noastre, Partidul Popular face apel către cetăţenii Republicii Moldova să se mobilizeze şi să-şi exercite cu demnitate dreptul constituţional. Să mergeţi la vot pentru a alege un Preşedinte de ţară, care să ne reprezinte şi care să ne garanteze dreptul fiecăruia la un trai decent, protecţie socială şi personală, locuri de muncă la noi acasă.

Facem apel către cetăţenii Republicii Moldova aflaţi la muncă în afara ţării noastre: să daţi dovadă de responsabilitate pentru viitorul ţării în care v-aţi născut, ţara din care aţi plecat şi în care v-au rămas copii şi părinţii, ţara care vă aşteaptă. Pentru ca Republica Moldova să continue să existe ca stat; pentru ca voi să beneficiaţi în continuare de libera circulaţie şi pentru ca copii noştri să poată munci în ţara sa — este de obligativitatea fiecăruia să participăm la votul din 13 noiembrie, deoarece suntem cetăţenii Republicii Moldova, suntem POPORUL acestui stat. Nu putem permite să se întoarcă istoria înapoi!

Facem apel către tinerii Republicii Moldova, viitorul statului nostru: fiţi mîndri de ţara voastră, fiţi demni de părinţii şi buneii voştri, fiţi siguri pe sine şi cu mult curaj mergeţi înainte, mergeţi la vot. VOI trebuie să vă decideţi viitorul şi să alegeţi un Preşedintele care vă reprezintă. Cu 25 de ani în urmă, părinţii voştri, care erau şi ei atunci tineri, au votat independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova. Acum, la 13 noiembrie, este timpul vostru să vă hotărîţi soarta şi viitorul ţării voastre!

Partidul Popular din Republica Moldova este pentru un Preşedinte al POPORULUI şi face apel către membrii şi simpatizanţii săi, către toţi cetăţenii ţării, la 13 noiembrie să voteze Maia Sandu, un candidat pentru cetăţeni, pentru Moldova, pentru fiecare din noi, la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova Scrutinul prezidenţial din 13 noiembrie a demonstrat incapacitatea guvernării de a garanta dreptul fundamental al cetăţenilor la vot