Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPRM

Preşedintele comunităţii bulgare din Moldova s-a alăturat Partidului Regiunilor

|versiune pentru tipar||
PRM / 4 noiembrie 2011
Partidul Regiunilor din Moldova

Conducătorul comunităţii bulgare a Republicii Moldova Feodor Sabii s-a alăturat echipei Partidului Regiunilor. Comentînd decizia sa, liderul comunităţii bulgare a menţionat, că a fost impresionat de ideea PRM cu privire la necesitatea de a apăra interesele regiunilor ţării şi ideologia statală a noii formări. Sabii de asemenea a exprimat încredere, că împreună cu echipa PRM el va poate proteja demn interesele bulgarilor din Moldova.

“Sunt sigur că mulţi oameni va susţine Partidul Regiunilor, pentru că ideologia care stă la baza formaţiunii, înseamnă nu numai protejarea intereselor comunităţilor regionale, ci, de asemenea, şi a minorităţilor naţionale”, — a declarat reprezentantul comunităţii bulgare.

Conform ultimuli recesămînt al populaţiei, în Republica Moldova locuiesc mai mult de 65 mii oameni de origine bulgară, ce constituie circa 2% din toată populaţia ţării.

Serviciul de presă al PRM

Declaraţia Partidului Regiunilor privind majorarea tarifelor la gazele naturale În decepţia cetăţenilor sunt responsabili atât AIE cît şi Partidul comuniştilor