Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPRM

În decepţia cetăţenilor sunt responsabili atât AIE cît şi Partidul comuniştilor

|versiune pentru tipar||
PRM / 17 noiembrie 2011
Partidul Regiunilor din Moldova

Rezultatele ultimei cercetări sociologice, realizate de Institutul de Politici Publice, potrivit căreia aproximativ o treime din cetăţeni nu sunt pregătiţi să susţină nici un partid parlamentar actual, sunt consecinţele iresponsabilităţii atât liderilor alianţei cît şi a opoziţiei.

Pe de o parte partidele AIE demonstrează inconsistenţă, dar deseori acţiuni contradictorii, care conduc spre degradarea social-economică a ţării. Pe de altă parte, Partidul comuniştilor în frunte cu un lider în vârstă, care, precum mulţi credeau, v-a putea opri iresponsabilitatea AIE, nu a justificat aşteptările. Pe fonul proceselor ireversibile de descompunere ale PCRM, conducerea acestuia continuă să transformă partidul într-o sectă de fanatici nesăbuiţi, dezamăgind tot mai mulţi adepţi raţionali ai săi.

Aceste circumstanţe creează premise pentru venirea la putere a unui noi partid politic, care v-a permite modificarea structurii coaliţiei de guvernământ.

Partidul regiunilor din Moldova intenţionează să devină această putere, punând în faţa sa următoarele obiective: eliminarea din coaliţia guvernamentală a Partidului liberal, ca o formaţiune antimoldovenească; realizarea unui progres real în domeniul relaţiilor cu partenerii estici, de la care depinde securitatea energetică a RM şi bunăstarea economică a concetăţenilor noştri; de a consolida la maxim lupta împotriva corupţiei şi de a asigura independenţă sistemului judiciar, creând astfel o bază pentru reformele sociale şi economice de succes.

Serviciul de presă al PRM

Preşedintele comunităţii bulgare din Moldova s-a alăturat Partidului Regiunilor La Rezina a fost constituită organizaţia teritorială a Partidului Regiunilor