Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPRM

Declaraţia PR în legătură cu iniţiativa AIE privind referendumul constituţional: Soluţia crizei politice constă în revenirea la alegerile Preşedintelui de către popor

|versiune pentru tipar||
PRM / 15 ianuarie 2012
Partidul Regiunilor din Moldova

Studiind iniţiativa Alianţei pentru Integrare Europeană, ce constă în organizarea unui referendum constituţional cu privire la problema de simplificare a mecanismului de alegere a Preşedintelui, ceea ce conform autorilor propunerii, ar trebui să faciliteze ieşirea Republicii Moldova din criza politică, Partidul Regiunilor declară următoarele:

Partidul Regiunilor din Moldova sprijină căutarea unor modalităţi diverse de depăşire a crizei. Prioritatea eforturilor comune ale partidelor politice şi a societăţii civile ar trebui să fie dezvoltarea unui model durabil, care va asigura funcţionarea stabilă a sistemului politic al RM. Cu toate acestea, reprezentanţii Coaliţiei de guvernământ nu au dreptul de a utiliza situaţia politică complicată ca un motiv pentru schimbările momentane în lege conform intereselor sale, transformînd într-un ostatic nu numai Constituţia, ci şi întreaga ţară.

Sursa: www.regions.md

Apel către regiuni: să ne ridicăm împreună sub acelaşi drapel! Mihail Formuzal a fost decorat cu Ordinul de Onoare “Antioh Cantemir”