Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Declaraţia PSDM cu privire la decizia ilegală a Curţii Supreme de Justiţie

|versiune pentru tipar||
PSDM (astăzi PSD) / 6 ianuarie 2005
Partidul Social DemocratReferitor la decizia nelegitimă a Curţii Supreme de Justiţie, din data de 06.01.2005, prin care a fost respinsă contestaţia PSDM a Hotărârii Comisiei Electorale Centrale, PSDM declară:

Justiţia în Republica Moldova nu este independentă şi este controlată de comunişti.

Comisia Electorală Centrală nu este independentă şi este controlată de comunişti.

Compania Publică “Teleradio-Moldova” nu este independentă şi este controlată de comunişti.

În astfel de condiţii suntem impuşi să depunem documentele de înregistrare a Partidului Social-Democrat din Moldova în calitate de concurent electoral şi să intrăm în lupta electorală.

Noi declarăm, că în pofida locului nostru în buletinul de vot, chiar dacă vom fi plasaţi pe verso al buletinului, PSDM va merge la alegeri pentru a obţine majoritatea parlamentară, pentru a forma Guvernul Social-Democrat şi pentru a implementa programul de încredere a poporului PRO PSDM.

P.S.: Referitor la acţiunile legale ulterioare, vom informa societatea după ce vom primi încheierea Curţii Supreme de Justiţie.

Serviciul de presă al PSDM
Declaraţia PSDM cu privire la comportamentului ilegal, iresponsabil şi incompetent al Comisiei Electorale Centrale şi al Curţii Supreme de Justiţie Comunicat de presă al Partidului Social Democrat din Moldova