Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

A venit în ţară Mărţişorul — timpul renovării cu PSD

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 martie 2009
Partidul Social Democrat

Duminică, 1 martie, Partidul Social Democrat a organizat acţiuni de sărbătoare în întreaga republică, pentru ca, împreună cu toţi locuitorii ei, să întâmpine sosirea primăverii. În toate centrele raionale, în oraşele mari, au fost instalate pavilioanele electorale ale PSD, unde activiştii partidului — tineri cu eşarfe şi cu bundiţe alb-roşu — au dăruit oamenilor mărţişoare şi i-au felicitat cu prilejul venirii primăverii. Zeci de mii de cetăţeni au prins la piept simbolul primăverii — şi pe feţele lor a reapărut bucuria renovării, cu ale ei dorinţe de noi împliniri pentru o viaţă mai bună, cu al ei optimism că această primăvară va fi plină de flori şi cer senin. Acolo, lângă pavilioanele PSD, oamenii au primit “Mărţişorul” — ediţia specială a ziarului “Adevărul”, au discutat cu liderii PSD, au avut ocazia să-şi expună părerile pe problemele vitale ale ţării, să se informeze mai detaliat asupra Ofertei electorale şi al Programului anticriză al PSD.

Prin acţiunea desfăşurată, Partidul Social Democrat şi-a dorit să accentueze faptul că este formaţiunea care uneşte patrioţii Moldovei — oamenii care au dorinţa de a munci şi de a aduce bunăstare poporului nostru, de a edifica un stat puternic, cu o economie puternică pentru o viaţă mai bună.

Mărţişorul este simbolul renaşterii naţionale, este simbolul renovării şi mai este şi simbolul PSD. “Pentru că ne iubim Patria — am ales Mărţişorul” — acesta este firul care leagă partidul de popor şi de Moldova, şi tot el a fost laitmotivul acţiunilor de sărbătoare, organizate de PSD.

Centrul de Presă PSD
Este necesară adoptarea în regim de urgenţă a măsurilor anticriză pentru salvarea agriculturii PSD se obligă să lichideze S.A. “Termocom” ca intermediar, prin crearea întreprinderii termoenergetice unice “Chişinău-Energo”