Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Declaraţia consilierului raional Râşcani, Preşedintelui organizaţiei teritoriale Râşcani a Partidului Social Democrat, Nicolae Carauş

|versiune pentru tipar||
PSD / 14 iulie 2010
Partidul Social Democrat

Eu, Nicolae Carauş, consilier raional Râşcani, Preşedinte al organizaţiei teritoriale Râşcani a Partidului Social Democrat, îmi declar retragerea din cadrul Blocului majoritar Democratic, constituit în cadrul Consiliului raional Râşcani, continuând să activez în calitate de consilier independent, reprezentant al PSD.

Motivul retragerii mele se bazează pe faptul că, la moment, în cadrul Blocului din care am făcut parte activitatea este redusă doar la lupta pentru posturi şi previlegii, doar la aranjarea şi adoptarea deciziilor ce ţin de satisfacerea intereselor egoiste de grup şi personale, aleşii raionali uitând cu desăvârşire de problemele grave cu care se confruntă populaţia raionului. Nu doresc să particip la asemenea mod de abordare a activităţii Blocului. Doresc să pot realiza promisiunile pe care le-am făcut alegătorilor în campania electorală din 2007, când mi s-a încredinţat mandatul de consilier. În calitate de consilier independent, reprezentant al PSD în Consiliul raional Râşcani, voi face tot ce îmi stă în putere, pentru ca să îndreptăţesc cu onoare încrederea alegătorilor mei.

Chem colegii din cadrul Blocului majoritar Democratic să se dezică de modul actual de activitate, să-şi concentreze eforturile, energia şi cunoştinţele pentru a servi cu adevărat intereselor celora care ne-au ales.

Consiliul raional Râşcani

Serviciul de presă al PSD

Poziţia Partidului Social Democrat faţă de organizarea referendumului constituţional din 5 septembrie 2010 Declaraţia Partidului Social Democrat