Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Apelul Partidului Social Democrat către cetăţenii ţării

|versiune pentru tipar||
PSD / 7 august 2010
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat, în urma discuţiilor avute cu reprezentanţii Federaţiei Ruse în scopul contribuirii la depăşirea consecinţelor dezastruoase survenite în rezultatul incendiilor de proporţii care au cuprins partea centrală şi de Vest a Federaţiei Ruse, lansează Campania pentru formarea echipelor de voluntari, care urmează să se deplaseze în Federaţia Rusă. În acest scop, PSD a deschis Linia Fierbinte cu numărul de telefon 22–10–20, pentru înregistrarea numelui, prenumelui, a datelor din paşaport şi a telefoanelor de contact ale doritorilor de a pleca în ajutorarea Federaţiei Ruse, cât şi a altor persoane interesate de organizarea şi desfăşurarea cu succes a acestei campanii.

Deasemenea, Partidul Social Democrat va asigura formarea grupurilor de persoane, de specialitate “constructor”, care vor merge, în baza unui acord de muncă, în Federaţia Rusă, pentru a lua parte la edificarea obiectelor cu destinaţie socială şi a caselor individuale pentru sinistraţi. Persoanele interesate sunt invitate la Oficiul Central al Partidului Social Democrat pe adresa: or. Chişinău, str. 31 August 101/1, între orele 9.00–18.00, în zilele de lucru, pentru a întocmi actele necesare.

Centrul de Presă PSD

Comunicat de presă al Partidului Social Democrat Tineretul — mândria, onoarea şi speranţa de viitor a Republicii Moldova