Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Întrevedere a Preşedintelui PSD Victor Şelin cu Vitalii Treapiţân

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 august 2010
Partidul Social Democrat

A avut o întrevedere a Preşedintelui PSD Victor Şelin cu Vitalii Treapiţân, Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova. Diplomatul rus a adus mulţămiri Preşedintelui PSD ca răspuns la propunerile PSD de a trimite voluntari, din rândurile membrilor partidului, pentru ajutorarea autorităţilor ruse la depăşirea efectelor dezastruoase survenite în urma incendiilor de proporţie. El l-a informat pe Liderul social-democraţilor moldoveni că în urma măsurilor întreprinse de autorităţile ruse, situaţia a fost luată sub control; în aşa fel, necesitatea de apelare la voluntarii moldoveni a decăzut.

În acelaşi timp, el a rugat să fie transmise către toţi acei care au dorit să vină cât mai repede în ajutorul poporului rus caldele şi sincerile mulţămiri ale conducerii Rusiei. Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova a menţionat că propunerea PSD privind crearea grupurilor de persoane, de specialitate constructori, care urmează, în baza semnării acordurilor de muncă, să participe la reedificarea obiectelor de menire socială şi a caselor individuale pentru sinistraţii din Rusia, este în stadiu de coordonare al instanţelor abilitate din Rusia.

Centrul de Presă PSD

PSD a îndemnat deputaţii Dumei de Stat a Rusiei să se pronunţe privitor la acţiunile de discriminare întreprinse de puterea din Moldova Comunicat de presă al Partidului Social Democrat