Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Un mărţişor pentru studenţii Universităţii de Stat “Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul

|versiune pentru tipar||
PSD / 5 martie 2011
Partidul Social Democrat

Joi, 3 martie, în incinta Universităţii de Stat “Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul s-a desfăşurat Târgul Organizaţiilor de Tineret ale Partidelor Politice din Moldova, Ediţia V. Evenimentul a fost organizat de către Institutul Naţional Democratic.

Organizaţia de Tineret al Partidului Social Democrat a pregătit materiale informative referitor la proiectele economice şi sociale care se implementează la moment (Dostavka.md, Solidaritate), care permit tinerilor atît să se angajeze la distanţă cît şi să petreacă util timpul liber.

Deoarece simbolul PSD este Mărtişorul, toţi studenţii şi vizitatorii la eveniment au primit în dar cîte un Mărţişor, ceea ce a permis să comunicăm cu mai mulţi tineri, şi să discutăm diverse subiecte şi chiar probleme cu care se confruntă, printre acestea fiind evidenţiată problema găsirii unui loc de muncă în oraşul Cahul.

Partidul Social Democrat participă deja a doua oară în asemenea activităţi de promovare a organizaţiei de tineret, aspect important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi totodată un proces de socializare eficient.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Partidul Social Democrat Vă felicită cu 1 martie Un Master-class “Mărţişor” pentru Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat