Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Un Master-class “Mărţişor” pentru Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat

|versiune pentru tipar||
PSD / 5 martie 2011
Partidul Social Democrat

Marţi, 1 martie, tinerii Partidului Social Democrat din mun.Chişinău au fost în vizită la Centrul de plasament “Small Group Home” din Chişinău. În acest centru locuiesc 19 copii de diferite vîrste.

Tinerii social democraţi au desfăşurat cîteva activităţi împreună cu copiii şi au discutat mai multe oportunităţi de petrecere a timpului liber. Pe lîngă ideile şi propunerile sugerate atît de copii cît şi de tineri, a fost organizat un Master Class “Mărţişor”, unde copii au dat dovadă de mai multă imaginaţie şi chiar abilităţi de îndeletniciri manuale.

Mărţişorul este simbolul lunii Martie şi al Primăverii, dar mărţişoarele făcute de copii mai reprezintă şi creativitatea şi imaginaţia acestora. Mărţişoarele dăruite de copii vor fi un simbol al începutului unei prietenii frumoase între lucrătorii centrului, copii şi tinerii social democraţi.

Tinerii social-democraţi au promis că aceasta nu va fi prima vizită la ei, dar chiar preconizează să se implice mai activ în programul social de care are nevoie fiecare copil al societăţii şi să iniţieze anumite activităţi — ateliere de îndeletniciri manuale.

Centrul de plasament “Small Group Homes” este un proiect de succes, care a reuşit să încorporeze efectiv modelul de îngrijire alternativă a copiilor.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Un mărţişor pentru studenţii Universităţii de Stat “Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Cahul Mesaj de felicitare 8 Martie — Ziua Internaţională a Femeii