Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Deschiderea primului Magazin Social în municipiul Bălţi

|versiune pentru tipar||
PSD / 26 martie 2011
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Aniversării a 67 ani de la eliberarea municipiului Bălţi de sub ocupaţia fascistă, sărbătoare pentru toţi bălţenii, Partidul Social Democrat a deschis primul Magazin Social.

Această acţiune se înscrie în şirul de realizări ale Partidului, pe care PSD le-a promis cetăţenilor Republicii Moldova că le va realiza indiferent că se află sau nu la guvernare.

“Magazinul Social” din mun. Bălţi va deservi următoarele categorii de cetăţeni: veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei, pensionarii, invalizii de toate categoriile de invaliditate, p articipanţii conflictelor armate de pe Nistru şi din Afganistan, familiile cu mulţi copii, membrii proiectului “Solidaritate”, membrii Sindicatului Independent “Protecţia Socială”, militarii Armatei Naţionale, colaboratorii MAI, participanţii la lichidarea consecinţelor avariei de la Cerobîl, alte categorii cu venituri reduse.

În incinta Magazinului Social, de asemenea persoanele îşi pot achita facturile la serviciile comunale: energie electrică, apă, căldură, gaz, telefonie fixă şi mobilă etc., precum şi să vorbească gratis cu rudele de peste hotare.

Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, prezent la eveniment a menţionat că actuala guvernare s-a distanţat de problemele oamenilor simpli şi sunt preocupaţi doar de interesele proprii. De aceia, Partidul Social Democrat şi-a asumat rolul de apărători ai intereselor şi drepturilor oamenilor simpli şi va face tot posibilul să vină în ajutorul acestora.

În cel mai scurt timp, urmează să fie deschise încă 4 astfel de magazine în mun. Bălţi, precum şi în celelalte centre raionale şi mun. Chişinău.

Magazinul Social funcţionează pe adresa: mun. Bălţi, str. Şmidt 16

Centrul de presă PSD

La iniţiativa Sindicatului Independent “Protecţia Socială” a startat o nouă acţiune în municipiul Chişinău 67 ani de la eliberarea municipiului Bălţi de sub ocupaţia fascistă