Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

67 ani de la eliberarea municipiului Bălţi de sub ocupaţia fascistă

|versiune pentru tipar||
PSD / 28 martie 2011
Partidul Social Democrat

La 26 martie, cu ocazia aniversării a 67 ani de la eliberarea municipiului Bălţi de sub ocupaţia fascistă, Conducerea Partidului Social Democrat împreună cu conducerea organizaţiei teritoriale Bălţi a PSD au participat la un marş prin centrul oraşului, care a finisat cu depuneri de flori la Memorialul gloriei ostăşeşti.

Alături de consilieri locali, directori de întreprinderi şi organizaţii, la marş au participat locuitorii şi oaspeţii municipiului, care în semn de respect şi recunoştinţă pentru cei care au luptat în al doilea război mondial au depus flori la monumentele ostaşilor căzuţi, iar conducerea Partidului Social Democrat a depus o coroană de flori la monumentul ostaşilor eliberatori.

La 26 martie 1944, ostaşii Armatei a 52-a a Frontului doi Ucrainean, eliberînd de sub ocupaţia fascistă oraşul Bălţi, au ajuns pentru prima dată în istoria celui de-al doilea război mondial la frontiera de stat şi au început campania de eliberare a uniunii sovietice.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Deschiderea primului Magazin Social în municipiul Bălţi Protestul PSD împotriva politicii Alianţei de guvernămînt şi instigaţiei cetăţenilor cu scopul promovării politicii de distrugere a statalităţii moldoveneşti