Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Curăţenia trebuie păstrată, mai puţin făcută

|versiune pentru tipar||
PSD / 17 aprilie 2011
Partidul Social Democrat

Sub egida mişcării “Hai Moldova”, la acţiunile de curăţire sau aliniat şi organizaţiile teritoriale ale Partidului Social Democrat.

Echipa organizaţiei municipale Chişinău, a fost condusă de liderii partidului: Victor Şelin — Preşedintele PSD şi Sergiu Coropceanu, Secretar General PSD şi candidat la funcţia de Primar general de Chişinău. Drept loc de muncă a fost ales teritoriul parcului “Valea Morilor”. Alegerea acestui loc se datorează şi faptului că anume Sergiu Coropceanu, împreună cu echipa PSD a elaborat şi a propus Consiliului municipal Proiectul de curaţire a lacului şi amenajare a acestei zone în condiţiile păstrării florei şi faunei lacului şi utilizării celor mai performante tehnologii. Numai pentru etapa iniţială, curăţirea lacului de nămol, Proiectul propus de Coropceanu prevedea o economisire de 30 milioane lei.

Dar, indiferenţa cu care este tratată problematica Chişinăului şi eficientizarea cheltuielilor de către actuala administraţie nu trebuie să ne distanteze şi pe noi de la aceste probleme.

În calitate de locuitori ai municipiului Chişinău avem obligaţiunea de a ne implica în soluţionarea problemelor, inclusiv păstrarea curăţeniei. Anume aceasta a şi stat la baza activităţii echipei PSD.

În acelaşi timp, Sergiu Coropceanu a menţionat că asemenea acţiuni vor deveni frecvente pentru echipa PSD, atît în oraş cît şi în suburbiile capitalei.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău Declaraţia Partidului Social Democrat