Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Declaraţia Partidului Social Democrat

|versiune pentru tipar||
PSD / 18 aprilie 2011
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat constată, cu regret, că anumiţi politicieni continuă să pună mina în buzunarul omului de rînd, pentru a-i impune să plătească costurile promisiunilor electorale.

Participînd împreună cu locuitorii municipiului Chişinău sîmbătă, 16 aprilie, la acţiunea socială “Hai Moldova”, acţiune de curăţire a spaţiilor verzi, în Parcul “Valea Morilor” din municipiul Chişinău, membrii PSD au depistat o ţeavă conectată la reţeaua centralizată de apă a întreprinderii “Apă-Canal”, prin intermediul căreea a început acumularea de apă în lac.

Considerăm o incorectitudine faţă de locuitorii municipiului Chişinău, care urmează să achite costurile acestei acumulări, ce urmează să fie introduse în facturile de apă şi canalizare.

Umplerea lacului cu apă din contul locuitorilor municipiului Chişinău a fost prevăzută şi de conducerea comunistă, care în perioada de guvernare au dat drumul la apă, aceleaşi fărădelegi fiind continuate şi de actualul primar, Dorin Chirtoacă, care doreşte din contul locuitorilor să-şi realizeze promisiunile electorale.

Partidul Social Democrat solicită să fie sistată apa prin această ţeavă şi totodată să fie executate lucrările de construcţie a lacului, în corespundere strictă cu documentaţia de proiect.

Centrul de presă PSD

Curăţenia trebuie păstrată, mai puţin făcută Să facem ca lumea să devină mai bună!