Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Să facem ca lumea să devină mai bună!

|versiune pentru tipar||
PSD / 22 aprilie 2011
Partidul Social Democrat

Ieri, 21 aprilie, în incinta Liceul Teoretic cu profil de Arte “Mihail Berezovschi”, copiii din familiile numeroase au organizat un concert de Paşti pentru părinţii săi, fraţi şi surori, profesori, colegi de şcoală.

La acest eveniment a fost invitat şi Sergiu Coropceanu, Secretar General al Partidului Social Democrat, candidat la funcţia de Primar general de Chişinău.

Potrivit lui Sergiu Coropceanu aceste familii necesită o atenţie deosebită nu doar financiară dar şi o susţinere zi de zi a copiilor lor, care ieri au demonstrat abilităţi creative, o imaginaţie de excepţie şi cel mai important că în interiorul acestor familii există un farmec pe care doar părinţii ştiu cum îl menţin.

Pe lîngă aspectul creativ, părinţii au dat dovadă şi ei de curaj, susţinînd copiii săi în diverse numere artistice. Felicitarea de Paşti a fost deosebită prin simplu motiv: această sărbătoare trebuie sărbătorită doar în Familie.

În Republica Moldova există peste 300 de familii care au de la 6 pînă la 18 copii.

“Părinţii necesită un suport mai mult economic, ceea ce le-ar permite să educe copii, să le ofere studii şi un viitor, dar copii necesită o copilărie adevărată. Pe lîngă aceasta, trebuie să facem ca lumea să devină mai bună”, a menţionat Sergiu Coropceanu.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat Flori — în amintirea eroilor noştri