Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Partidul Social Democrat — Cu grijă de copii

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 iunie 2011
Partidul Social Democrat

Pentru ziua de 1 iunie — Ziua internaţională a protecţiei copiilor — Sergiu Coropceanu, candidat la funcţia de Primar general de Chişinău din partea Partidului Social Democrat a organizat mai multe acţiuni adresate celor mici cu genericul “Partidul Social Democrat — Cu grijă de copii”.

Copiii au avut posibilitatea să participe la diverse concursuri şi victorine, s-au distrat în Parcul de agrement “AVENTURA-PARK”, au cântat, au dansat şi s-au odihnit în voie şi veselie.

Sergiu Coropceanu a adresat copiilor cuvinte de salut, îndemnându-i să petreacă această zi într-o atmosferă de veselie şi voie bună, promiţându-le că Partidul Social Democrat va face tot posibilul ca copiii să beneficieze de o atenţie deosebită din partea autorităţilor.

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului din partea lui Sergiu Coropceanu

Dragi şi scumpi copii,

De 1 iunie, copiii şi părinţii sărbătoresc o zi deosebită — Ziua Mondială a Ocrotirii Copilului, denumită şi Ziua Internaţională a Copilului.

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi, de a-i pregăti pentru o viaţă plină de soare, pace, dragoste, un viitor fericit şi plin de succese. 1 iunie este prilej de sărbătoare pentru toţi copiii lumii şi pentru cei din ţara noastra.

Ziua Internaţională a Copilului reprezintă ziua în care cei mici sunt în centrul atenţiei şi tot ceia ce se organizează se face special pentru ei, pentru a-i face să se simtă cei mai importanţi. De fapt, acest lucru ar trebui să se întample în fiecare zi.

Mă adresez către voi în calitate de prieten al copilului şi în acelaşi timp ca tată a doi copii. De ziua voastră, dragi copii, Vă doresc multă sănătate şi o copilărie fericită alături de cei apropiaţi. Trăiţi-vă din plin copilăria!

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Doar cu o generaţie tînără educată, deşteaptă putem să construim un viitor Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Grănicerului