Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu: Doar cu o generaţie tînără educată, deşteaptă putem să construim un viitor

|versiune pentru tipar||
PSD / 31 mai 2011
Partidul Social Democrat

În dimineaţa zilei de azi, Sergiu Coropceanu, candidat la funcţia de Primar general de Chişinău din partea Partidului Social Democrat a participat la sărbătoarea “Ultimul Sunet” la şcoala auxiliară nr. 7 din mun. Chişinău.

Este o tradiţie, ca la fiecare început şi sfîrşit de an şcolar Sergiu Coropceanu să fie alături de elevii acestei şcoli.

În discursul său, Sergiu Coropceanu a felicitat toţi elevii, pentru meritele deosebite obţinute pe parcursul anului şi a încurajat absolvenţii pentru continuarea studiilor în viitor. De asemenea Sergiu Coropceanu a adus sincere mulţumiri tuturor profesorilor, pentru munca depusă, străduinţa şi grija faţă de copii. “Doar cu o generaţie tînără educată, deşteaptă putem să construim un viitor”, a concluzionat Coropceanu.

În acest an, de comun acord cu administraţia şcolii, Sergiu Coropceanu a instituit premiul “Cel mai bun elev al anului”, care va fi acordat de domnia sa în fiecare an celui mai bun elev. În acest an premiul, care reprezintă un calculator portabil a fost înmînat elevei clasei a VIII Ecaterina Cazac.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

27 mai — Ziua Europeană a vecinilor Partidul Social Democrat — Cu grijă de copii