Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mesaj de felicitare PSD Danemarca

|versiune pentru tipar||
PSD / 17 septembrie 2011
Partidul Social Democrat

Liderul Partidului Social Democrat, Victor Şelin a adresat un mesaj de felicitare Partidului Social Democrat din Danemarca cu ocazia rezultatelor obţinute în alegerile parlamentare. Totodată, Liderul formaţiunii a adresat un mesaj de felicitare pentru Helle Thorning-Schmidt, liderul formaţiunii Social Democrat din Danemarca cu ocazia investirii în funcţia de Prim-ministru, fiind pentru prima data cînd Danemarca are o femeie în funcţia de Premier.

În adresare se menţionează că Partidele Social Democrate trebuie să tindă spre realizarea proiectelor social-economice astfel sporind calitatea vieţii şi bunăstarea cetăţenilor statelor.

In final, Victor Şelin a sugerat social-democraţilor din Danemarca de a iniţia şi stabili relaţii de colaborare între formaţiuni în vederea promovării unor politici comune şi întărirea doctrinei social-democrate la nivel internaţional.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Partidul Social Democrat va lupta pentru limba moldovenească Adresarea Preşedintelui PSD, Victor Şelin, către liderii partidelor politice parlamentare ale Republicii Moldova