Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Cine va bate cuiul sicriului şi va asigura demisia Guvernului

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 noiembrie 2011
Partidul Social Democrat

Joi, 01 decembrie 2011, la orele 9:30, protestatarii din corturile amplasate în PMAN se vor aduna în faţa Parlamentului Republicii Moldova (Palatul Republicii), unde vor cere demisia Guvernului, care ignoră investigarea tarifelor ilegale pentru agent termic, gaze naturale, apă, aprobate de către ANRE şi de monopoliştii furnizori de servicii comunale.

AIE nu mai există, liberalii şi democraţii chiar dacă îşi pun o mimică bună, oricum joacă prost, şi menţin puterea de stat, care aparţine poporului. După 28 septembrie 2011 membrii Parlamentului uzurpează puterea de stat. Cerem dizolvarea Parlamentului şi desfăşurarea alegerilor parlaentare anticipate.

Joi, la şedinţa Parlamentului, AIE intenţionează să adopte modificarea Legii privind alegerea Preşedintelui Republicii Moldova astfel fiind încălcată Constituţia RM, care garantează AIE de nu începe procedura de alegere a şefului statului pînă cînd nu sunt asigurate 61 de voturi. Scopul legii este de a alege nelegitim şeful statului din cadrul AIE sau de a nu alege Preşedintele, important, să-şi păstreze existenţa AIE la putere încă trei ani până la următoarele alegeri din 2014.

Partidul Social Democrat din Moldova face apel către toţi cetăţenii, de a veni în faţa Parlamentului şi de a spune “NU” politicii antisociale a Guvernului, “NU” uzurpatorilor puterii de stat în Parlament.

Vom transmite parlamentarilor capacul sicriului care reprezintă Guvernul antiuman, cuie şi ciocane, şi vom vedea cine va bate cuiul sicriului şi va asigura demisia Guvernului.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Reportaj din Piaţa Marii Adunări Naţionale — 29 noiembrie 2011 Guvernanţii aşteptaţi la Bazar!