Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Guvernanţii aşteptaţi la Bazar!

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 noiembrie 2011 | 
Partidul Social Democrat

Astăzi pensionarii şi şomerii au organizat un flashmob “Bazar la Guvern”, în speranţa că reprezentanţii Guvernului, aleşii poporul, vor ieşi din clădire şi vor achiziţiona careva din lucrurile personale ale oamenilor.

Cu părere de rău trebuie să menţionăm că astăzi nimeni din aparatul Guvernului nu a binevoit să iasă la bazar, dar nici la pauză de masă “binemeritată” nu au ieşit. Deşi Prim-ministrul Vlad Filat se află în deplasare în Cehia, există şi alţi oficiali, care din respect faţă de bătrînii disperaţi de soarta pe care o îndură zi de zi. Toţi protestatarii susţin faptul că actuala guvernare nu a făcut nimic pentru categoria de cetăţeni a căror venituri nu ajunge ca să achite pentru facturile pentru servicii comunale, fără a mai menţiona produsele şi medicamentele necesare.

Partidul Social Democrat consideră că indiferenţa şi iresponsabilitatea Guvernului nu are măsură, şi că deja au avut loc 3 proteste în masă, la care nimeni din Guvernanţi nu a ieşit în faţa poporului să explice politica promovată de Guvern şi pentru ce greutăţi să ne mai pregătim.

Deja de 4 zile, în PMAN este instalat campusul cu corturi speciale care colectează semnături de la trecători, privind anularea tarifelor la agent termic, care au fost stabilite ilegal de către ANRE. Nici aici Guvernul nu a intervenit şi nu s-a expus privitor la problemele reale ale societăţii noastre.

PSD va continua să sprijină cetăţenii RM în iniţiativele propuse şi va desfăşura proteste pînă actuala guvernare va satisface revendicările protestatarilor înaintate la Mitingurile de protest, sau va insista pe demisia Guvernului.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Cine va bate cuiul sicriului şi va asigura demisia Guvernului Cadou cu miros de sărăcie!