Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Cadou cu miros de sărăcie!

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 noiembrie 2011
Partidul Social Democrat

Astăzi în cadrul acţiunii “Bazar la Guvern”, protestatarii au decis să transmită Guvernului un cadou special.

Dacă guvernanţii nu au ieşit la bazar, protestatarii au decis să le dăruiască cadoul cu miros de sărăcie special în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Mai multe lucruri personale au fost adunate într-o pungă, ornamentată cu o fundiţă roşie şi transmisă guvernanţilor, care trebuie să înţeleagă greutăţile pe care le îndură fiecare cetăţean şi totodată să realizeze că nivelul de trai pe care îl avem astăzi în Moldova este reuşita muncii lor, care de fapt promovează o politică antisocială şi iresponsabilă faţă de cetăţenii care i-au încredinţat votul.

Partidul Social Democrat critică dur actuala Guvernare, deoarece iniţiative sociale privind oferirea unui trai decent pentru populaţia RM au fost multe, însă guvernanţii au fost preocupaţi mai mult de funcţiile cheie ale statului şi nu de a fi receptivi la nevoile oamenilor.

Sperăm că în momentul deschiderii cadoului, Guvernul va avea aceleaşi emoţii feerice în spirit de sărbătoare şi va avea curajul să vină în faţa tuturor cetăţenilor cu mesajul corect, şi anume demisia actualului Guvern şi alegerea unei noi componenţe a Guvernului, care vor şti să asigure nu doar un trai decent, dar vor demonstra un respect faţă de poporul său.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Guvernanţii aşteptaţi la Bazar! Capacul unui sicriu a fost adus deputaţilor Parlametului RM!