Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat o scrisoare oficială domnului Ambasador al României la Chişinău, Marius Lazurcă

|versiune pentru tipar||
PSD / 18 ianuarie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, Partidul Social Democrat din Moldova a adresat o scrisoare oficială domnului Ambasador al României la Chişinău, Marius Lazurcă prin care solicită ca Excelenţa sa, să ceară scuze publice în faţa cetăţenilor Republicii Moldova pentru declaraţia înjositoare a consilierului prezidenţial al României, Iulian Chifu.

PSD califică declaraţiile lui Iulian Chifu că “Republica Moldova poate funcţiona bine şi fără a alege un preşedinte” drept o încercare de a absorbi statul moldovenesc şi de a distruge sistemul statal moldovenesc.

Partidul Social Democrat din Moldova a declarat de mai multe ori că actualii Miniştri, deţinători de cetăţenie românească, slujesc statului român şi pas cu pas implementează acţiuni de absorbţie a statului moldovenesc. La fel, PSD a solicitat diplomatului român să nu mai permită oficialilor români să intervină în treburile interne ale Republicii Moldova.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD a adresat o felicitare pentru noul Preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, membru al PSD din Germania Declaraţia Partidului Social Democrat din Moldova privind vizita Prim-ministrului Vlad Filat în Azerbaidjan