Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat o felicitare pentru noul Preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, membru al PSD din Germania

|versiune pentru tipar||
PSD / 18 ianuarie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, Partidul Social Democrat a adresat o felicitare pentru noul Preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, membru al Partidului Social Democrat din Germania.

PSD a subliniat că principiile social-democrate devin tot mai apreciate în societatea modernă şi pentru cetăţeni, care tind şi aşteaptă prosperitate, bunăstare şi un viitor decent pentru următoarele generaţii. La fel, Partidul Social Democrat din Moldova a menţionat intenţiile Excelenţei sale de a intensifica rolul Parlamentului European în relaţiile cu instituţiile europene şi alte organizaţii internaţionale.

În scrisoarea oficială, Partidul Social Democrat a subliniat faptul că structurile europene vor trebui să revadă relaţiile de colaborare cu statul nostru şi să monitorizeze minuţios activitatea actualei guvernări, care foloseşte imaginea Europei pentru a continua uzurparea puterii de stat.

Partidul Social Democrat din Germania, la fel a primit o notă de felicitare, unde PSD a urat succese membrului formaţiunii germane Martin Schulz, care a fost desemnat în funcţia de Preşedinte al Parlamentului European.

Partidul Social Democrat din Moldova consideră că forţele social-democrate vor reuşi să convingă populaţia mai multor state, inclusiv şi Republica Moldova, iar solidaritatea partidelor social-democrate din lume vor permite stabilirea unor parteneriate ce vor promova în comun politici sociale şi economice pentru un trai decent pe care îl merită fiecare om în parte.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Declaraţia PSD cu privire la situaţia social-politică din ţară, în legătură cu decizia Curţii Constituţionale a RM cu privire la declararea alegerilor prezidenţiale nevalide şi decizia AIE de a iniţia referendumul constituţional PSD a adresat o scrisoare oficială domnului Ambasador al României la Chişinău, Marius Lazurcă