Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a organizat un flash-mob privind necesitatea reducerii tarifelor la resursele energetice aprobate ilegal de către ANRE

|versiune pentru tipar||
PSD / 9 februarie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi în faţa Curţii de Apel Chişinău, mai mulţi cetăţeni au organizat un flash-mob privind necesitatea reducerii tarifelor la resursele energetice aprobate ilegal de către ANRE.

În noiembrie-decembrie 2011, mai mulţi locuitori ai capitalei şi oraşelor ţării au organizat acţiuni de protest prin care au manifestat indignarea privind decizia ANRE de a majora tarifele la gaze naturale şi agent termic. În acest context, a fost solicitat Partidului Social Democrat din Moldova de a elabora o cerere prealabilă care a fost suplinită cu o anexă specială: 10 mii de semnături ale cetăţenilor RM, nemulţumiţi de politica tarifară impusă de ANRE.

Liderul PSD Victor Şelin a declarat că acest flash-mob se înscrie în şirul acţiunilor desfăşurate împotriva politici tarifare nejustificate care au fost ilegal aprobate de ANRE. Social-democratul a anunţat participanţii la acţiune, că Curtea de Apel a înregistrat cererea de chemare în judecată a ANRE privind anularea deciziei de aprobare a tarifelor exagerate la serviciile prestate de furnizorii de resurse energetice.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD solicită instanţei de judecată să anuleze decizia ANRE de majorare a tarifului la agent termic Adresarea Preşedintelui PSD, Victor Şelin către reprezentanţii sectorului real al economiei Republicii Moldova