Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Protestul PSD împotriva adoptării Legii cu privire la asigurarea egalităţii

|versiune pentru tipar||
PSD / 24 mai 2012
Partidul Social Democrat

Biroul Politic al Partidului Social Democrat aduce sincere mulţumiri tuturor formaţiunilor şi organizaţiilor obşteşti care astăzi au manifestat atitudine şi solidaritate şi s-au alăturat acţiunii de protest privind dezacordul de a aproba proiectul de lege privind asigurarea egalităţii.

Cu un mesaj de mulţumire venim şi în adresa Episcopului Markel care a binecuvîntat mitingul de astăzi şi a reamintit tuturor cetăţenilor, în special deputaţilor noştri, că valorile creştineşti reprezintă o normă de moralitate cu mult mai prioritară decît un proiect de lege care defăimează imaginea familiei, celulă de bază a societăţii noastre.

Partidul Social Democrat va manifesta insistenţa şi în continuare se va opune aprobării în plen a Legii cu privire la asigurarea egalităţii. Astfel, vineri 25 mai, atunci cînd deputaţii se vor reuni în şedinţa ordinară a Legislativului pentru a supune votului proiectul de lege, cetăţenii Republicii Moldova vor protesta în faţa clădirii Palatului Republicii, loc unde se desfăşoară şedinţele Parlamentului RM.

Invităm toţi cei cu care astăzi, am fost împreună, cît şi pe cei care sunt solidari, să vină mîine 25 mai, ora 9:30, în faţa clădirii Palatului republicii pentru a nu permite aleşilor noştri să aprobe legea care contravine tuturor valorilor umane şi creştineşti.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Mitropolitul Vladimir trebuie să consolideze societatea Victor Şelin: “În China, comuniştii coruptibili sunt împuşcaţi împreună cu persoanele dependente de droguri şi criminali”